Verpakken van actieverpakkingen

Wanneer u uw verkopen met een commerciële actie een flinke boost wil geven, dan treft u in NOMI een bedrijf dat snel op uw vraag reageert en heel actief met u mee denkt om een passende oplossing te bieden tegen een acceptabel budget.

Veelgestelde vragen
over actieverpakkingen

<span>Ga voor de duurzame </span>keuze van Nomi Co-packing!

Ga voor de duurzame keuze van Nomi Co-packing!

Nomi Co-Packing is een kei in het kiezen van de juiste verpakking voor uw producten en kan vervolgens uw opdracht snel in het productieproces opnemen. Op deze wijze weet u adequaat in te spelen op de markt. Nomi Co-Packing is uw partner voor het verantwoord samenstellen van actieverpakkingen. Van concept tot duurzaam consument-gereed product, in alle fasen van het proces zijn we alert op risico’s voor het milieu. Een goede afstemming en coördinatie zijn daarbij van essentieel belang. Nomi Co-Packing biedt behalve uitstekende faciliteiten, organisatorische duizendpoten die actief verantwoordelijkheid nemen voor de algehele logistiek zoals de tijdige aanlevering van materialen. Meer weten over de voordelen van Nomi als Co-Packing bedrijf? Laat u vrijblijvend adviseren over onze uitgebreide diensten door onze verkoopafdeling of vraag een offerte aan.

Co-packing nodig? Consider it Packed!

Heeft u vragen over onze verpakkingen of bent u geïnteresseerd? Neem contact op met Nomi Co-Packing. Met ruim 35 jaar ervaring kunt u er zeker van zijn dat u producten bij ons in goede handen zijn. Met onze full service dienstverlening maken we het u graag gemakkelijk Consider it Packed!