Certificering

Informatie
& downloads

 • BRC

  BETROKKENHEID BIJ DE VOEDSELCULTUUR DOOR ALLE MANAGEMENTLAGEN

  BRC stelt in haar norm de mens centraal en laat ze bouwen aan een voedselveiligheidscultuur.

 • IFS

  MAXIMALE VOEDSELVEILIGHEID IN HEEL DE KETEN

  IFS staat voor maximale voedselveiligheid in heel de keten en ziet toe op het bewaken van kwaliteitssystemen en productieprocessen, maar controleert ook op het gebruik van bijvoorbeeld verboden grondstoffen. Op deze manier garanderen we 100% traceablity.

 • Skal

  CERTIFICAAT VOOR VERPAKKEN VAN BIOLOGISCHE PRODUCTEN

  Skal Biocontrole is de onafhankelijke organisatie voor het toezicht houden op de hele biologische keten in Nederland met als doel een aantoonbaar betrouwbaar biologisch product voor de consument.

 • SMETA 4-pijler programma

  SMETA 4-pijler programma

  Als lid van het 4-Pillar programma zijn we bij NOMI toegewijd aan het implementeren van uitgebreide eisen op het gebied van milieu en zakelijke ethiek in ons co-packing proces.

 • ECPA 2023

  Nomi Co-Packing is lid van de European Co-Packers Association. Om toegelaten te worden tot de ECPA hoor je als bedrijf aan speciale voorwaarden te voldoen op het gebied van verpakken en voorverpakken, verpakkingsmaterialen en verpakkingstechnieken.

 • FDA-REGISTRATIENUMMER 12558642182

  Wij zijn ingeschreven in de U.S. Food & Drug Administration waardoor we voedingsproducten kunnen verpakken voor de Amerkaanse markt. 

 • ANDERE DOWNLOADS

Co-packing nodig? Consider it Packed!

Heeft u vragen over onze verpakkingen of bent u geïnteresseerd? Neem contact op met Nomi Co-Packing. Met ruim 35 jaar ervaring kunt u er zeker van zijn dat u producten bij ons in goede handen zijn. Met onze full service dienstverlening maken we het u graag gemakkelijk Consider it Packed!