Nomi Co-Packing pakt uit
tijdens 35-jarig jubileumfeest

Nomi Co-Packing viert dit jaar haar 35-jarig bestaan. Ter ere van deze mijlpaal organiseerden we eerder dit jaar al de familiedag, maar daar bleef het niet bij. Het familiegevoel en ‘het samen doen’ werden de rode draad tijdens het jubileumjaar. Van een ontwerpwedstrijd voor de (klein)kinderen van onze medewerkers, een zomertoast om onze medewerkers in het zonnetje te zetten tot een groot jubileumfeest met hele Nomi-familie op 30 september.
 

Jubileumfeest 30 september

In de hangar van Restaurant Bargo in Bosschenhoofd brachten we medewerkers, hun partners, familie en vrienden samen voor een spetterend jubileumfeest. Het feest werd officieel geopend met een spectaculaire  aerial tissue act van Eline Roosemalen en een mooie openingsspeech van directeur André van Peer. Hij presenteerde de speciale Nomini's jubileumzak, die vol staat met tekeningen van (klein)kinderen van onze eigen medewerkers.


Vervolgens werd de avond muzikaal omlijst door de DJ’s, saxofonist en vocalist van De Entertainment Specialist. Met tal van lekkere hapjes, drankjes, shotjes uit de Nomini-bar, een photobooth en feestelijke attributen werd er door de gasten volop genoten. We kijken terug op een onvergetelijke avond! Als familiebedrijf zijn we trots dat we deze mijlpaal met zo veel mensen die belangrijk voor ons zijn hebben kunnen vieren en het Nomi-familiegevoel blijven doorgeven.


En we zijn nog niet klaar met ons 35-jarig bestaan vieren! We hebben met ons jubileumfeest de gasten gevraagd om in plaats van een cadeau mee te brengen, een goed doel te NOMIneren. De drie meest gekozen goede doelen ontvangen namens Nomi Co-Packing een mooie bijdrage. Benieuwd welke doelen het zijn geworden? Kijk dan hier


Bekijk hier de aftermovie van ons jubileumfeest en geniet mee!