Nomi Co-Packing
sponsor Profwielerronde Etten-Leur

Na twee jaar zonder wielerevenement kon Etten-Leur op zondag 14 augustus eindelijk weer genieten van de Profwielerronde Etten-Leur. Hieraan deden grote internationale renners mee, zoals Bauke Mollema, Wout van Aert en Tour de France-winnaar Jonas Vingegaard. Als lokaal bedrijf met een grote maatschappelijke betrokkenheid zijn we trots dat we aan dit geweldige evenement een bijdrage konden leveren.

Zware koers door hoge temperatuur

Etten-Leur stond twee weekends lang in het teken van wielrennen. Met de Vuelta op zondag 21 augustus en de 14e editie van de Profwielerronde Etten-Leur een week eerder. De hoge temperatuur van boven de dertig graden maakte de Profwielerronde extra zwaar. Zowel voor de renners als voor het toegestroomde publiek. Dit - normaal gesproken - jaarlijkse evenement is een dag voor jong en oud, vandaar dat wij daar als sponsor graag aan bijdragen. Het evenement begon met een loopfietswedstrijd voor de allerkleinsten, gevolgd door een dikke bandenrace, prominentenwedstrijd, een dameskoers en tot slot de rit met de profs.

Vingegaard dominant

Ook tijdens de Profwielerronde Etten-Leur was Tourwinnaar Jonas Vingegaard van Team Jumbo-Visma dominant. Zijn ploeggenoot Wout van Aert eindigde na hem als tweede en Bauke Mollema van Trek-Segafredo kwam als derde over de streep. Dankbaar voor deze koers kwamen de toprenners na afloop handen schudden in de VIP-tent. Collega’s en relaties van Nomi Co-Packing konden de renners zo ook even van dichtbij zien en met hen op de foto. En als echte wielerliefhebbers voelt dat dan toch weer bijzonder. Net als veel andere mensen uit Etten-Leur en omgeving hebben we zo weer intens kunnen genieten van een geslaagd sportevenement.