Martinez Chocolade
Op prijs en kwaliteit de beste

Klanten van NOMI

Nomi Co-Packing kwam zowel op prijs als kwaliteit als beste uit de bus

Doy-verpakkingen zijn zeer erg aantrekkelijk voor het verpakken van voedingsmiddelen. De stazakken zijn stevig, kunnen worden voorzien van een hersluitsysteem en omdat ze rechtop staan, hebben ze een goede presentatie in de winkelschappen. Ze hebben echter één nadeel: ze zijn relatief duur, onder meer vanwege de dikke folies en de horizontale machinebewerking. Daarom biedt Nomi Co-Packing ook de kosteneffectievere doy-style zakken. Dit zijn ook stazakken, maar gemaakt op een compactere machine met dunnere folie zijn de kosten lager. 

 

Ideale verpakking voor snoep

Doy-style verpakkingen zijn de perfecte oplossing voor confectionary. Zowel verpakte als naakte snoepjes kunnen in een doy-style verpakking van een luxe uitstraling worden voorzien, zonder de hoge kosten die een doy-verpakking met zich meebrengt. Steeds meer klanten van Nomi Co-Packing ontdekken de voordelen van de doy-style verpakking. Zo ook chocoladefabrikant Martinez Chocolade, dat haar Toffeebreak Bites – karamel omhuld met melkchocolade – door Nomi Co-Packing in een doy-style verpakking laat verpakken.

In het oog springende verpakking

Richard Barendsen van Martinez Chocolade vertelt dat dit een nieuw product is voor het bedrijf. “We verkochten al repen van Toffeebreak, maar we wilden graag inspelen op de ‘sharing’-trend met kleinere Toffeebreak bites. We hebben diverse verpakkingsvormen bekeken, maar de doy-style verpakking vonden wij het meest in het oog springen. Omdat we zelf de machines daarvoor niet in huis hebben, zijn we gaan zoeken naar een partner hiervoor. Daarbij kwam Nomi Co-Packing zowel op prijs als kwaliteit als beste uit de bus.”

Goede kwaliteit, tijdige levering

Met name het feit dat Nomi Co-Packing het volledige traject van Martinez Chocolade uit handen kon nemen, sprak het bedrijf aan. “We zijn in april begonnen met het laten verpakken van dit product door Nomi Co-Packing en we zijn erg tevreden: de kwaliteit van de verpakking is goed en de levering is tijdig. Het product zelf is trouwens ook een succes, dus we onderzoeken nu of we nog meer producten op deze manier op de markt kunnen brengen. Mochten we daarbij weer een co-packer nodig hebben voor deze verpakkingsvorm, dan is Nomi Co-Packing zeker onze eerste keus.”

Co-packing nodig? Consider it Packed!

Heeft u vragen over onze verpakkingen of bent u geïnteresseerd? Neem contact op met Nomi Co-Packing. Met ruim 35 jaar ervaring kunt u er zeker van zijn dat u producten bij ons in goede handen zijn. Met onze full service dienstverlening maken we het u graag gemakkelijk Consider it Packed!