Voor ieder product een oplossing

Nomi Co-Packing heeft een sterke positie in de zoetwarenindustrie. We zijn gespecialiseerd in het verpakken van droge voedingsmiddelen. We beschikken over uitstekende faciliteiten en een modern machinepark om uw producten te voorzien van een aantrekkelijke primaire verpakking of, als multipack, in een secundaire verpakking.

<span>Doseren en</span> afvullen

Als u houdt van efficiënt werken, dan kunnen we elkaar de hand geven. Want doseren en afvullen is een accuraat onderdeel van het verpakkingsproces. Bij ons begint dat al bij het ontwerp waarbij we (door een uitgekiend model te maken) zo min mogelijk verlies van verpakkingsmateriaal ontstaat. Voor u gaan andere bellen rinkelen, want voor u is het van belang dat bij het verpakken zo min mogelijk inhoud verloren gaat. Nomi Co-Packing zorgt ervoor dat tijdens het proces het juiste gewicht in de verpakking belandt. Niet meer en niet minder.

<span>Primaire en secundaire</span> verpakkingen

Nomi Co-Packing heeft een sterke positie in de zoetwarenindustrie. We zijn gespecialiseerd in het verpakken van droge voedingsmiddelen. We beschikken over uitstekende faciliteiten en een modern machinepark om uw producten te voorzien van een aantrekkelijke primaire verpakking of - als multipack - in een secundaire verpakking.

<span>Diepgevroren en fresh</span> producten

Omdat het verpakken van diepgevroren producten een vak apart is, heeft u een bedrijf nodig dat van dit aparte vak haar specialisatie heeft gemaakt. Nomi Co-Packing kan producten verwerken tot -24°C. Van diepgekoeld en fresh tot diepgevroren, wij bieden u verrassende mogelijkheden.

Seasonals

We kennen allemaal de traditionele seizoenen als Kerst en Pasen en de speciale thema’s als Valentijnsdag, Halloween, Moederdag en Vaderdag. Als deze seizoengerelateerde productie door de beperkte oplage binnen uw eigen productieomgeving lastig te realiseren zijn, is Nomi Co-Packing uw partner voor co-packing. 

<span>Actie-</span> <br>verpakkingen

Wanneer u uw verkopen omhoog wilt stuwen door een actie, dan zoekt u een bedrijf dat snel op uw vraag kan reageren tegen een acceptabel budget. Nomi Co-Packing heeft alle mogelijkheden in huis om uw promotie op te pakken.

<span>Verpakkings-</span> <br>ontwerp

Het verpakkingsconcept speelt een zeer belangrijke rol in het commerciële succes van uw product. Bij Nomi Co-Packing beschikken we over een grote diversiteit aan verpakkingsmogelijkheden. We ondersteunen u daarom graag in de ontwikkeling van een verpakkingsconcept dat perfect aansluit bij uw wensen.

De verpakking voor uw markt
Co-packer voor diverse sectoren

Op zoek naar een stevige en opvallende verpakking voor uw producten? Nomi Co-packing biedt de perfecte oplossingen voor uw markt. Onze verpakkingen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en materialen. Dat biedt vele mogelijkheden voor bedrijven in de pet food, food, drinks, beauty en candy markt.
Chocoladeproducten

Chocoladeproducten

Diepvriesproducten

Diepvriesproducten

Koek- en banket

Koek- en banket

Snackwaren

Snackwaren

Veelverkochte consumentengoederen

Veelverkochte consumentengoederen

Vegan & Vegetarische voeding

Vegan & Vegetarische voeding

Voedingssupplementen

Voedingssupplementen

Zoetwaren

Zoetwaren

Co-packing nodig? Consider it Packed!

Heeft u vragen over onze verpakkingen of bent u geïnteresseerd? Neem contact op met Nomi Co-Packing. Met ruim 35 jaar ervaring kunt u er zeker van zijn dat u producten bij ons in goede handen zijn. Met onze full service dienstverlening maken we het u graag gemakkelijk Consider it Packed!